Mc-Cormick D 436 - Welke kabel waar op de zekeringkast

Hallo,

Ik kwam er helaas achter dat de bekabeling van de trekker is vervangen maar niet op de zekeringkast aangesloten is. Welke kabels moet waar aan op de zekeringkast aangesloten worden?

Deel dit topic

Rickhn

Reacties

Marc436
Heb je een foto? In het onderdelenboek staat volgens mij wel welke waarop aangesloten moet worden, maar soms zijn er zaken in veranderd. Zo is er bv knipperlicht bijgekomen o.a.. Ik heb laatst nog een overzicht voor mezelf gemaakt (ik zal het even zoeken), het is handig als je eerst met een 12V voedingsbron even kijkt of alles het nog doet voordat je het aansluit op het zekeringkast (en het zekeringskastje even goed schoonmaakt voordat je de kabels erin plaatst, zeker de aansluitpunten van de steenzekeringen.
Rickhn
@Marc436 de toeter zit er niet meer op volgens mij. Verder werkt alles wel gewoon.
Marc436
Het schema:

(klik om te vergroten)

Schema
Marc436
Eigen schema, even zelf nagaan of je contactslot op dezelfde zekeringen spanning geeft

(klik om te vergroten)

Rickhn
@Marc436 ziten nu geen zekeringen tussen. Allemaal direct aangesloten.
Marc436
Dan zelf even aansluiten, zie schema, kunt in theorie zelf beslissen wat je op welke zekering zet, je hebt genoeg mogelijkheden. Even rekening houden wat je laat voeden door de stand van de sleutel (groot licht bv op stand 3 aansluiten).
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick D 436 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!