Even voorstellen: ToonBlom

Ondertussen met pensioen en lekker aan het klussen waaronder oude landbouwmachines opknappen en hobbyboeren op de boerderij waar mijn ouders vroeger een boterham verdienden.
Ik heb een Mc Cormick 423 in gebruik en nog de eerste tractor die mijn vader indertijd kocht, een Rohr met 15 pk 1-cylinder MWM motor. Daar moet ik nog grondig mee aan de slag.
ToonBlom

Reacties

+2
ToonBlom
Was op zoek naar het bouwjaar van mijn Mc Cormick 423 met VIN 1007656 en stuitte op dit forum van tractorfan. Handig zo'n vragenrubriek lijkt me. Uit de reacties die ik vond heb ik al herleid dat het bouwjaar van mijn tractor 1967 zou moeten zijn.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!