Illustratie van:

Miedema Kipper - Miedema kipper registreren

We hebben hier een miedema hst 80 graankipper staan waar het typeplaatje vanaf is. Weet iemand waar het ingeslagen serienummer staat bij een miedema kipper?

Deel dit topic

Reacties

ArieV
Bij de meststrooier zat hij vroeger links aan de voorkant. Bij mij zat hij er ook niet meer op. Heb op internet gezocht, wie Miedema overgenomen heeft, en kwam bij Dewulf uit. Heb het verhaal uitgelegd, zegt die kerel: ik stuur je wel ff een nieuw plaatje op! Gewoon gratis! En daar zijn wij Nederlanders gek op😁. Daarna gewoon geregistreerd bij RDW. Maar hoe het bij een graankar zit? Gewoon ff Dewulf bellen! Super lui!
rouwendaal
Weet niet uit welk jaar deze kipper is deze is gezien HST een metalen kipper is en ndat er nergens een vin code staat Miedema type plaatje kan je bij mij bestellen zolang de voorraad is wat deze worden niet meer bij gemaakt
breemhaar6b
@rouwendaal
Hallo, kun je mij een typeplaatje leveren voor een miedema Kieper? Het is een oude van jaren 60.
Hoor graag wat de mogelijkheden zijn.
vr grt

Wim
breemhaar6b
@rouwendaal
Hallo, al eerder had ik de vraag gesteld over het leveren van een typeplaatje. Is dit nog mogelijk?
rouwendaal
Voor bestellen van een type plaatje zet heir je antwoor
Bogaard
Ik wil graag een typeplaatje bestellen bij jou als dat kan@rouwendaal
van-engelenhoven
Bij ons in het chassis frame aan de binnen kant

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de miedema Kipper ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!