Even voorstellen: AHPROVOOST

Ik heb vrijwel m'n gehele leven voor VOTEX gewerkt,fabrikant van cirkel-en klepelmaaiers en speciaalmachines voor de kleinschalige landbouw in ontwikkelingslanden.Tot de overname in 2003 was ik algemeen direkteur.Onze Engelse partner fabriceerde de Gantry tractor voor Dowler.

Deel dit topic

Reacties

AHPROVOOST
Op de Oostwaardhoeve werd de Dowler Gantry tractor ingezet.Kan iemand mij vertellen wat er met deze machine na het sluiten van de proefboerderij is gebeurd.
Fendt926Driver
@AHPROVOOST als je alle fotos bekijkt en de onderschriften leest zegt een lars dat die bij een teler staat die er een kistenwagen van gemaakt heeft.
En bij een andere foto staat dat die de container in gegaan is naar zuid afrika.
Maar ik heb ook niet alles gelezen...
DANOONTJE POWERR
Quote Reactie van @Fendt926Driver:
een lars

@larss is nog wel actief hier.
larss
@AHPROVOOST weet niet of er meerdere zijn, maar van de Gantry die omgebouwd zou worden naar kistenwagen is weinig tot niks over.
JD3010
14 jaar geleden was die daar nog. 😉
tractorfan.nl/picture/67519/
Albert Peters
Mooie machine echt speciaal

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0