Illustratie van:

Massey Harris 44 - serienummer zoeken

Het type plaatje van mijn MH44D is weg. Weet iemand of er ergens anders het serie nummer ingeslagen is?

Deel dit topic

Reacties

+1
kramer
Je zou het hier kunnen vragen.
amooy12.wixsite.com/mooijmhf/massey-harris/
Klein Rot
@jan4072
MH 33 & 44 Tractor serienummers - Naast de serienummerplaatjes die vaak ontbreken op de framerail achter de motor, zijn de serienummers in staal geslagen in het frame/de bovenkant van de transmissie, ongeveer op de plaats waar de linkervoet van de bestuurder zou kunnen rusten. (Vertaald uit Engels)
jan4072
@Klein Rot Bedankt. Ik heb gekeken en daar staat inderdaad een nummer dat op zich uniek lijkt want soms zit het scheef of zelfs op de kop en ook de plaats is niet precies het zelfde. Het lijkt wel een uniek nummer wat mee gegoten is. Echter bij de trekkers waar wel het originele nummer plaatje nog op zit komt het nummer op de transmissie niet overeen met het serienummer op het plaatje. Ik ga het navragen want misschien is dit nummer wel te accepteren voor de registratie en daar gaat het om.
jan4072
Het zit nog niet mee. Ik heb het deksel (ijzeren plaat) van de versnelling bak afgehaald en de gehele rand schoon gemaakt. Niks geen ingeslagen nummer te vinden. Als iemand nog een idee heeft, graag. We houden ons aanbevolen.
jan4072
Gevonden. Het staat BOVENOP het transmissie huis, naast van de schakelpook van de aftakas/poelie en dan helemaal tegen de linker kant.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Harris 44 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0