Illustratie van:

Mc-Cormick D 326 - Waar staat het VIN van mijn D-326?

Ik wil een kenteken aanvragen voor mijn Mccormick D326. Ik heb hem overgenomen bij de aankoop van mijn boerderijtje voor het maaien van land. Verder wil ik er ook de weg mee op. Ik heb gelezen dat VIN nummers voor dit type met NT beginnen maar die kan ik niet vinden. Het meest wat ik vinden kan is KM365874.
Hieronder staat het nummer 12-0325J.
Typeplaatje kan ik ook niet vinden.

Verstand van motoren heb ik niet. Ik heb veel nummers gevonden op de tractor maar welke is nu het VIN?

I

Deel dit topic

Reacties

mestyle
Je moet op zoek naar een nummer wat met nt en nm begint. Op de motor vlakbij oliefilter staat een nummer. En zelfde kant vlakbij de treeplank.
HenkVroom
Hoi Jordy, mijn NT nummer stond gegrafeerd in het klepje van het zg 'gereedschapskastje' rechts, direct onder de motorkap. Overigens, als je dat niet kunt vinden zou ik me er niet zo druk over maken. Als je kijkt naar het gehele areaal aan oude tractoren zullen er heel veel mensen zijn die op allerlei manieren hun trekker registreren, dus dat gaat allemaal niet zo precies. Gewoon de, in jouw ogen, unieke codes invoeren en gaan met die banaan zou ik zeggen. Groet, Henk
1046
@HenkVroom bij een verkeerd nr krijg je em terug van de rdw. Is inmiddels al veel bekend bij hun na 10 maanden verzamelen
mestyle
@HenkVroom normaal zit daar je type plaatje gepopnageld
1046
NT3 . . . . .
Na nt 6 cijfers beginnend met 36 of 37

(klik om te vergroten)

Jorick92
Hoi Iedereen! Bedankt voor het reageren 😄

Ik heb nu eindelijk mijn VIN Nummer gevonden. Ik ben nu nog op zoek naar het bouwjaar. Waar kan ik dat vinden? Ik weet dat er boeken zijn met nummers maar daar heb ik helaas geen toegang voor. Iemand wel?

VIN: NT365874
1046
Jorick92
Hartstikke bedankt!

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick D 326 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0