Illustratie van:

Terex TL 100 - Kras in de motorkap verwijderen

Hallo, bij onze schaeff tl100 stage 5 hebben wij een kras op de motorkap zitten. Weet iemand wat de beste manier is om deze weg te halen? De verf is er op 1 streep wel vanaf. Alvast bedankt.

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

Reacties

+3
Jan mf6465
Als de kras door de lak uit is zijn er weinig opties. Ik denk dat met een fijn penseel de juiste kleur bijverven en na goed drogen uitpolieren het beste resultaat zal geven. Als het je perfect wil hebben zal het spuiten worden.
dennisbouter
Hoe strak wil je hem hebben? Is een kunstof kap neem ik aan? Je zou misschien kunnen plamuren en hopen dat het blijft zitten en dan met een spuitbus bijwerken
Daantjes123
@dennisbouter ja kap is van kunststof
+1
dennisbouter
@Daantjes123 het voordeel is dat hij dan niet gaat roesten, de kap van mij kraan heb ik ook geplamuurd en glad geschuurd, maar door trilling of het uitzetten en krimpen van de kap kan het er ook weer af komen
+1
johndeere 2650
Ik zou hem is proberen te polijsten.is hij er doorheen dan wordt het gewoon opnieuw spuiten.
+4
GerbertXL
Ik zou eens op youtube zoeken naar iets van "removing deep scratch" of iets dergelijks. Word je zeker niet dommer van.
Daantjes123
Resultaat

(klik om te vergroten)

+1
Daantjes123
Resultaat

(klik om te vergroten)

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Terex TL 100 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN