Jongen (13) komt onder auto, kraanmachinist die toevallig in de buurt is grijpt in

GRONINGEN - Door snel optreden van een kraanmachinist die toevallig in de buurt was, is een aangereden 13-jarige jongen in Groningen uit zijn benaderde positie bevrijd. De jonge fietser werd aangereden door een auto en belandde onder het voertuig. De alerte kraanmachinist tilde de auto vervolgens met de vork van de grond.

Deel dit topic

Reacties

+10
arjanvw
Fantastische actie van deze kraanmachinist!
+8
roscho
Prima de kop erbij gehouden. Ik kan me voorstellen dat die machinist nog wel een paar dagen onder de indruk is. De jongen zwaar gewond, maar in elk geval nog in leven.
+5
langeslagdiesel
Goed nagedacht en gehandeld. Hulde aan deze man! En dat het slachtoffer goed en snel mag genezen.
+2
Henk Heida
Super gedaan man!! Nuchter de kop erbij gehouden!
+2
cyrus-van-gelder
Super goed gehandeld !!! Het was dus een kwestie van de juiste persoon op de juiste plaats!!!! En dan ook nog op het goede moment!!!
Ik hoop dat de 13 jarige jongen er verder goed voor weg komt, en geen blijvende schade heeft.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden auto , telegraaf en vastgereden geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN