Illustratie van:

Ford 3000 - is een ford 3000 makkelijk te restaureren

Ik ben al een tijdje op zoek naar een goeie kleine tractor om te restaureren met voorkeur een ford. als iemand tips heeft over ford of over een ander merk laat het me gerust weten. ik heb ook interesse naar fendt en john deere

Deel dit topic

Reacties

Henk Heida
Volgens mij kun je in engeland eigelijk alle onderdelen wel als nieuw kopen. Verder is het allemaal simpele techniek, geen electronica. Alleen de hydrauliek pomp zit wat ongelukkig.
op marktplaats maar ook in de agritrader staan er wel een aantal. succes
stephan-inter
Wat is je budget. En kan je veel 2e hands onderdelen vinden?
Onze oude ford 3000 is naar Afrika gegaan omdat het niet meer de moeite waard was om die hier klaar te maken.

Ik heb eventueel een international 844s te koop. Met werk.
+1
van-engelenhoven
Maakt niks uit welk merk, ligt maar net aan de staat
walker1
@van-engelenhoven Zo is het inderdaad. Als ze met die Ford 3000 hetzelfde hebben gedaan als wat Top Gear met een Toyota Hi Lux deed, dan zal het redelijk lastige restauratie worden.
roscho
Quote Reactie van @walker1:
Als ze met die Ford 3000 hetzelfde hebben gedaan als wat Top Gear met een Toyota Hi Lux deed, dan zal het redelijk lastige restauratie worden.

Maar als die Ford zo sterk is als die HiLux, dan zal hij na een val uit de kraan nog steeds lopen...
+1
walker1
@roscho Ja lopen zal die dan misschien nog wel doen, maar een complete en nette restauratie wordt dan toch een hele kluif.
+1
Alle onderdelen voor de ford 2 en 3000 zijn online te krijgen ook duidelijke schema's het is allemaal simpele techniek en je kan overal goed bij

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 3000 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!