Illustratie van:

Unimog 406 - Groot licht gaat niet uit

Ik heb een unimog 406. Bouwjaar 1976. En als ik mijn koplampen aanzet op klein licht (dimlicht) gaat alles goed. Maar als ik dan overschakel naar groot licht en dat +- 3 minuten aanzet gaat het groot licht niet meer uit. Als ik een keer seint of de lampen een paar tellen aanzet gaan ze wel weer uit zoals het hoort.

Nu heb ik al geprobeert de zekeringen van groot licht dr uit te halen. Maar dan blijven ze gewoon branden en gaan ze ook niet uit. Ook heb ik de hendel al los gehad maar daar zit het wel goed al s ik meet met de stroommeter. Dus het zit na de zekeringen en voor de lampen.

Ik heb het idee dat ze alleen aan blijven als ze warm zijn omdat als ik een paar keer seint ze wel weer uit gaan.
Wie kent dit probleem?? en nog belangrijker: hoe los ik dit op??

Deel dit topic

Reacties

jelle-de-jong
Dus als je Zekering 5 en 6 eruit trekt blijf het grootlicht branden. Heb je geprobeerd zekering 3 en 4 van het dimlicht eruit te halen? Als ze dan uit gaan zit er misschien iets door verbonden wat niet hoort. (vanaf zekering 5 loopt een Witte (WS) 1,5 draad naar koplamp rechts en vanaf zekering 6 een Zwart-Witte (WS-SW) 1,5 naar koplamp links, zou je ook nog naar kunnen kijken).
@jelle-de-jong als ik alle 4 de zekeringen van de lampen eruit haal gaan ze wel uit. Eerst deden de grootlichten het wel goed en ik heb dr niks aan veranderd of zo. Zekering vliegt er ook nooit uit

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Unimog 406 en hebben de trefwoorden lampen en koplamp geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN