Kan je een aanhangwagen nog van snel verkeer naar traag verkeer krijgt

Ik heb een aanhangwagen gekocht op snelverkeer maar nu zou deze op traag verkeer moeten komen. Weet iemand of dit nog kan in België? Sommige zeggen van wel maar dealers zeggen van niet. Of kan iemand mij helpen met deze op traag verkeer te krijgen?

Deel dit topic

Reacties

Fendttrisixfan
Nee, niet meer mogelijk
+1
bas101
Snap t probleem niet , je kunt toch zo snel of traag rijden als je wilt
+1
walker1
@bas101 Dat is ook mijn idee. Moeilijk doen om niets. Mijn tandemasser voor achter de auto is feitelijk ook voor snelverkeer, maar kan ook prima achter de MF 135 die maar 25 km/h rijd. Op grotere trekkers die ook luchtdruk hebben, kunnen ook vrachtwagen aanhangers achter.
Daarbij, als het eenmaal een langzaam verkeer aanhanger is, mag deze niet meer achter een auto of vrachtwagen en weer opnieuw terugkeuren is heel lastig, zo niet onmogelijk.
Fendttrisixfan
@walker1 gaat over belgie, is andere wetgeving
+1
Clayson M80
Afgeknotte 3 hoek achter op dan is het langzaam verkeer
en als je 25 km/uur rijd is een witte volg kenteken plaat voldoende
Fendttrisixfan
@Clayson M80 gaat over België

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0