Chassisnummer Fiat 450 1972

Wie weet waar ik het chassisnummer van mijn Fiat 450 uit 1972 kan vinden? Heb het nummer wel op mijn verzekeringspolis (25 G68A), maar weet niet waar ik dit op mijn tractor kan vinden. Er is wel een (onleesbaar) plaatje onder het stuur. Kan daar het chassisnummer op staan ?

Deel dit topic

Reacties

bugo
Het nummer op je polis lijkt mij niet het chassisnummer. Het chassisnummer staat ingeslagen op het vlakke gedeelte van de rechtertrompet (achteras) waar die aan het differentieel bevestigt is. Bestaat uit 6 cijfers. Staat ook op het plaatje onder het stuur.
klazien-dijkman
@bugo bedankt voor je reactie. Op het plaatje onder het stuur zijn de cijfers onleesbaar. Zal kijken of ik het kan vinden op de achteras

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0