Registratie bazolli getrokken kraan

Hebben jullie ervaring met registratie van een getrokken kraan. Geprobeerd de kraan als zelfbouw op te geven maar dit is door de RDW afgewezen. Ze geven aan dat het niet waarschijnlijk is dat het een zelfbouw is. Een vin nummer heb ik ook nergens op de kraan kunnen vinden. Hebben jullie nog tips ?

Deel dit topic

Reacties

NH-Ford
Bij zoiets wordt het lastig buiten een keurmeester van RDW om.
Immers zien ze aan bouwwijze een Bazolli, geen zelfbouw.
Een orgineel Bazolli typeplaatje krijg je niet meer.
Een RDW keurmeester kan hem voorzien van serienummer zodat je kenteken krijgt.
Kom je echt zoveel de weg op dat max 25 kmh niet voldoende is?
Zit er werkende verlichting op?
Als hij zwaarder is dan 3500kg, is hij geremd?
Corne S
Hier hetzelfde verhaal met een getrokken VaiaCar kraan. Type wel bekend maar geen vin nummer te vinden. Ik wel hem als zelfbouw opgeven, maar lijkt me dus zinloos.
+1
walker1
Wat @NH-Ford ook al schrijft, hoe vaak kom je met zo'n kraan eigenlijk op de weg? Zullen best uitzonderingen zijn, maar de meeste van dat soort kraantjes wordt vooral op het eigen erf gebruikt, die paar keer dat je er mee over de weg hobbelt kan je dat met witte plaat doen.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN