Aansluiten lampje d432 op d436 blok

Ik heb een d432 chassis met dashbord maar met een d436 blok. nu heeft een dashboard van een d432 een 4 tal controle lampjes en die van een d436 feitelijk maar 1. Betekend dit dat je de andere ook niet kan aansluiten en dus niet kan controleren? Alles is aangesloten maar het lijkt allemaal niet goed te werken, lampjes doen niets, behalve de grootlicht indicator maar die is ook vrij simpel. Nu zie ik het het schema van de d432 dat een weerstand zit tussen H en K (heb ik paars omcirkelt en voorzien van de letter A). waar dient deze voor en wat is nut om deze 2 aan elkaar te koppelen? bij mij zit er ook geen weerstand tussen maar gewoon een simpel draadje. voor zover ik kan zie zijn alle sensoren wel gewoon aanwezig en voorzien van een draad. gaat zo'n lampje enkel branden als de tempratuur te hoog is (olie en koelwater)? en het lade controle lampje gaat branden bij insteken van de sleutel en gaat uit zodra de trekker loopt?

Deel dit topic

richard.kas1986

Bijlages

(klik om te vergroten)

Reacties

richard.kas1986
Iemand een idee?
richard.kas1986
Iemand toevallig ook pagina 299 werkstatthandbuch voor de D432 dash. Ik heb de PDF maar daar is afbeelding Bild 644A heel slecht op te zien. Wellicht kan ik hier duidelijk(er) uit opmaken waar de controle lampjes aangesloten horen te zitten.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!