Waar vind ik het chassisnummer van mijn iseki1610

Ik heb wel een nummer gevonden op de versnellingsbak maar dat is niet het juiste.
En waar vind ik de maxiumcontructiesnelheid?

ik wil hem aanmelden bij de RDW

Deel dit topic

NoordLimburger

Reacties

husky
Ingeslagen nummer staat inderdaad links naast de versnellingspook, boven op het randje van de bak zeg maar. Maximum snelheid weet ik zo ook niet , maar op de toerenteller moet wel een indicatie staan. Misschien staat het ergens op de binnenkant van de motorkap of op het spatbord. Tip om dat japans te ontcijferen; zoek met je telefoon op google japans naar Nederlands vertalen, en als het goed is kun je dan tekst invoeren, maar ook een foto maken, maak een foto van de tekst en hij vertaald het bijna volledig.
husky
Oja, je zult ook geen bouwjaar vinden denk ik. Ik heb de importeur aan de telefoon gehad en die wist het ook niet... vermoedelijk zijn deze types via een omweg geïmporteerd... ik vondt na een hoop gezoek in het japans dat deze trekkers vermoedelijk tussen 1975 en 1980 zijn gebouwd.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Iseki TX 1300 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!