Vlog van Mark: "Lancering Team Varken"

.

Deel dit topic

Reacties

Bennie Stevelink
Hoeveel varkenshouders zijn er nog in Nederland en hoeveel gaan er de komende jaren nog stoppen? NVV en Vakgroep Varkenshouderij van LTO zijn jaren geleden al samengevoegd omdat er te weinig varkenshouders waren om 2 organisaties in de been te houden.
Sjaakiee
@Bennie Stevelink is dat niet heel denigrerend naar diegene die wel door Willen?
George
@Bennie Stevelink
Hetzelfde staat de melkveehouderij ook te gebeuren. Door de ingezette koers van LTO en consorten om de Europese quotering af te schaffen.
+4
Melkveehoudernh
@Bennie Stevelink hoeveel zwarte pieten haters zijn er in Nederland, hoeveel milieu activisten zijn er in Nederland, hoeveel lhbti+ voorvechters zijn er...... Waarschijnlijk niet zoveel als varkens of melkvee houders. Maar als je een paar gepassioneerde mensen hebt die er voor gaan kan je hoop bereiken, en dat is nou net wat LTO al jaren mist. De "gewone boer" heeft geen tijd om de hele dag op sociale media te zitten en geen geld om goede campagnes te voeren. En LTO vertikt het dit voor de boeren te doen. Alleen een praatje in den Haag met de minister gaat je niet redden. Ze doen alleen wat voor je als ze bang zijn voor gezichts of stemmen verlies.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0