Gezocht: Same Diamond 270 (van bruder)

Beste tractorfans,
Aangezien ik binnenkort oom wordt wil ik graag met een origineel cadeau komen. Dit kan natuurlijk niks anders zijn dan een Same trekker. Nu had ik mijn ogen gericht op een Same Diamond 270 van bruder. Helaas is die overal uitverkocht. Nu hoop ik dat één van jullie toch nog een adresje weet waar ik die speelgoed trekker kan vinden. Mocht er iemand zijn die iets weet hoor ik het graag!
M.vr.gr.

Deel dit topic

MBos

Reacties

+2
wim-same
Heb ik. Wat wil je er voor geven ?

(klik om te vergroten)

Heb ik. Wat wil je er voor geven?
+1
MBos
@wim-same he Wim bedankt voor de reactie maar ik heb nog een nieuwe uit Italië weten te bemachtigen. Gr,
+1
johndeere 2650
Ze worden vrij zeldzaam zag ik 😅
walker1
Misschien wel origineel cadeau, maar is niet echt baby speelgoed lijkt mij? Meer iets voor als paar jaar oud zijn?
dennisbouter
@walker1 maakt dat uit? , ze worden meestal vanzelf ouder, ik heb al eens een slee en schaatsjes gegeven
+1
walker1
@dennisbouter Voor een baby maakt het niet veel uit, die heeft toch nog geen besef van wat die allemaal krijgt bij de geboorte. Maar ik heb zelf ook neefjes en nichtjes, de jongste is nu 3, de oudste 14, ik probeer bij verjaardagen en zo toch altijd iets te geven waar ze dan ook wat mee kunnen, wat bij de leeftijd past. Kan die van 14 wel een brommer cadeau doen, maar dan moet dat ding eerst 2 jaar in de schuur staan, over 2 jaar maar hopen dat ze die brommer überhaupt wel interessant vinden, rijbewijs willen gaan halen, enz. Of die jongste van 3 iets geven waar ze nog veel te jong voor is, die wil het dan toch hebben, want is cadeau voor haar, dat krijg je echt niet uitgelegd dat het eerst nog paar jaar in de kast moet blijven liggen.
dennisbouter
@walker1 nou precies, maar als ze er later mee spelen is dat wel leuk om dat te zien, al die kleertjes hebben ze 1 keer aan en zie je niks meer van
walker1
@dennisbouter Evengoed vinden ze trekkers totaal niet interessant en dan staat dat cadeau ook maar stof te vangen. Als ze er de leeftijd voor hebben en ze vinden trekkers wel interessant, dan kan je zo'n trekker ook cadeau doen, hoeft echt niet al bij de geboorte.
+1
wim-same
@dennisbouter en sommige kleertjes hebben ze nooit aan. ze zijn er vaak al uitgegroeid als ze denken dat ze passen.
+2
Damy Schneider
Anders ga je kijken voor siku is dan wel kleiner maar niet kapot te krijgen en breder is plastic is soms nog wel kapot te krijgen want siku heeft precies dezelfde 1/32
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!