Illustratie van:

John Deere 6400 - Ingeslagen vin nummer achter fronthef

Hallo,

Ik heb van de week een 6400 gekocht.
Nu wil ik een kenteken aanvragen.
Maar er is bij deze trekker een zuidberg fronthef geplaatst. Ik ben er voor 90% zeker van dat het ingeslagen vin nummer achter het frame van de fronthef zit. Het type plaatje heb ik wel gevonden. Moet ik nu voor de aanvraag van het kenteken de fronthef verwijderen om een foto te maken of zijn er nog andere manieren??

Mvg marten.

Deel dit topic

Reacties

Arie_MF
Is bij m'n MF ook, maar had het niet nodig voor de aanvraag, als dat vin nummer ook op je typeplaatje staat, kun je het invullen en krijg je je kenteken als het goed is. Tenzij ze aanvullende foto's vragen, dan heb je pech, maar dat verwacht ik niet met een gangbare trekker.
Sjon
@Arie_MF dat is dan nog voor 1 juli geweest. Daarna moet je toch een foto van het vin nummer opsturen om een kenteken te krijgen. Eerst maar proberen zonder foto dan.
Arie_MF
@Sjon nee hoor, vorige maand was dat bij mij aan de orde.
+1
hobbyboer
Foto van typeplaatje erbij doen.
Was bij mij voldoende.
MartenH
Zondag kenteken aangevraagd met alleen foto van het typeplaatje. Vandaag het kentekenbewijs al binnen gekregen. Allen bedankt voor de reacties!

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6400 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
455