Illustratie van:

International 644 - Hydroliek olie bijvullen hoeveel

Hallo iedereen
Mijn international 644 de hydroliek olie moet bijgevuld worden nu was mijn vraag hoeveel moet er in want de peil stok aan de achterkant is afgebroken
Bedankt voor de reactie alvast.

Deel dit topic

Reacties

Intern644
Hallo,

Als je de achterbrug bedoeld.
Is het de bedoeling dat je hem bijvult tot het streepje. En de pijlstok moet er dan niet ingedraaid zijn. Maar ik weet niet. waar je peilstok gebroken is? En of de originele er in zit .
+1
cyrus-van-gelder
Ik heb het even voor je op gezocht in de handleiding van m,n eigen 644. Volgens de gegevens moet er in totaal 18 liter in .
Ik hoop dat hier wat aan hebt. Weet je ook hoeveel er nu in zit? Zal wel lastig zijn zonder pijlstok.
+1
dylan-vd644
@cyrus-van-gelder nee ik weet niet wat er nu inzit maar moet je iets speciaal doen als ik er nieuwe op doe of om te meten
+1
cyrus-van-gelder
@dylan-vd644 Bij mijn 644 zit er dus een olie pijlstokje van kunststof aan de rode vul dop . Ik zal eens voor je kijken hoe lang die is .anders moet je eerst maar pijlstok lengte vanuit de rand naar beneden meten en kijken of er olie aan je meet stok zit.

Heb nu eventjes gekeken. De totale lengte van de pijlstok is 11 cm gemeten uit de onderkant van de vuldop, schroefdraad mee gerekend
.als je dus de vul dop eraf haalt kun je dus door het gat met schroefdraad 11 cm naar beneden meten. Dan moet er een cm olie aan je meet stokje zitten.
Ik hoop dat je hier wat mee kan.
+1
cyrus-van-gelder
@dylan-vd644 je was er ook al achter dat de vuldop uit elkaar kan denk ik. Er hoort een filter in de bovenste helft van je vuldop te zitten. Die word met een veer op zijn plaats gehouden.
dylan-vd644
@cyrus-van-gelder ja dat weet ik
Toch bedankt
Maar moet ik iets speciaal doen als ik de olie aflaat ofz hef naar beneden of boven ofz en waar moet ik hem juist aflaten als ik er helemaal nieuwe op zou doen
cyrus-van-gelder
@dylan-vd644 of er ook ergens een aftapplug zit zou ik zo niet weten. Met het bijvullen hef naar beneden doen .
+1
dylan-vd644
@cyrus-van-gelder oke bedankt
Intern644
De aftapplug zit links aan de achterkant van de achterbrug .

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 644 en hebben de trefwoorden olie , hef , stuurbekrachteging , hydroliek en hydraulisch geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
9
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0