10

Rol-parts.pl en andere imitatie onderdelen uit het oostblok, ervaringen?

Ik heb wat onderdelen nodig voor een john deere en ik kom regelmatig advertenties op traktorpool.nl van bedrijven uit het oostblok tegen, rol-parts lijkt het meest compleet.
De prijzen zijn wel echt laag, Ik heb spatborden nodig voor mijn 6930, origineel richting de 800 euro, imitatie bij koopvanderwalparts 400 euro en bij deze mannen ruim 200.
Ik heb vaak genoeg iets uit engeland maar daar houd mijn ervaring wel op qua buitenland...

Dus, iemand ervaring met leveranciers uit oost-blokkië?

Deel dit topic

Reacties

+1
Ik bestel met regelmaat onderdelen uit Polen voor onze fortschritt en heb ik het verleden ook wel spul in tsjechie gekocht voor zetor. Altijd binnen een week gelevert netjes en compleet
+1
Toevallig onderdelen besteld bij roltruck.pl vorige week voor de hakselaar . Vlotte levering en kwaliteit lijkt prima.
@KinkFM dat lijkt hetzelfde bedrijf te zijn. Kun je wat vertellen over de verzendkosten? Als dat niet te gek is koop ik eerst wat kleine dingen denk ik, voordat ik een paar honderd euro overmaak.
@GerbertXL Ongeveer €33,50. Op de site kun je de verzendkosten van te voren zien. Misschien kun je vragen of je in Euro's kunt betalen. Ik heb namelijk in Zloty betaald via PayPal, die rekenen met een wisselkoers van 1 EUR = 4,4812 PLN. Via de bank krijg je ook extra bankkosten als je betaald in Zloty's.
+1
Kijk en vergelijk maar op de poolse ebay. Allegro.pl. ik koop wel eens van dit bedrijf en ze leveren dan gewoon wat je besteld en betaald heb. Bedrijf zit als ik me goed herinner in het noordoosten van polen. Gebied met veel melkveehouderij en fabrieken die altijd de hoogste melkprijs uitbetalen.
+1
Het duurt effe maar ik heb eindelijk de draaibare spatbordsteunen besteld bij rolparts in polen.
De communicatie was een beetje houterig maar verder no problemo en aardig vlotte bezorging.
Verzendkosten was iets van €22 maar die had ik wel twee keer.
Ik heb ook een leren stuur gekocht want het originele was heel lelijk geworden.
M'n vader heeft gisteren een andere spatbordsteun afgebroken dus ik ga er nog een keer bestellen denk ik 😅
@GerbertXL hoe heb jij betaald bij deze site ?
+1
@valtraaa ik heb een lijstje opgestuurd wat ik wou hebben en toen kreeg ik een factuur.
Interessante site! Ga er ook ffm rondneuzen
+1
Als je b.v. pomka wodna fendt 106s in toetst op google ; krijg je denk ik wel bijna 10 Poolse traktor en machine onderdelen handelaren cq web-shops .
Vaak goedkoper ; maar ook niet (meer ) altijd .

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
10
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0