Illustratie van:

John Deere 6320 - Werkverlichting doet het niet van de john deere 6320

Van mijn 6320 doen de werklampen het voorop de cabine het niet meer. Ook gaat het lampje niet branden op de rechter console als ik de schakelaar bedien. Heb de zekeringen al nagelopen en die zijn goed. Denk vraag hier even naar de gouden tip voor ik de halve trekker sloop om de storing te vinden.

Deel dit topic

Reacties

dutchgamer
Misschien een relais? Wij hebben dit niet eerder gehad, maar als je niet iets hoort klikken zou dit het kunnen zijn.
2850Johndeere6R
Stekkertje van de schakelaar af? Heb ik eens op stage gehad halve trekker gestript wat het met een platte schroevendraaier op te lossen 🙈
+1
Dennis_dB
Relais wil ook wel eens kapot gaan. Klikt dan nog wel maar geeft geen stroom meer door. Makkelijkst om te proberen is om even een ander relais van de werk verlichting op de plek van het relais van de werk verlichting voor te steken.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6320 en hebben de trefwoorden werklampen en zekeringen geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN