International 644 - Mag je met 4.5cm profiel trekkertrek rijden

Hallo iedereen,
Ik heb een vraag ik wil nieuwe banden kopen van bkt maat 540/65/r34 voor mijn international 644 nu wil ik misch volgend jaar is mee doen met trekker trek
Maar nu vroeg ik me af mag ik trekkertrek meedoen met 4,5cm profiel

Deel dit topic

dylan-vd644

Reacties

1046
Waarom niet???
+7
walker1
@dylan-vd644 even een andere vraag, mag je 13 x achter elkaar dezelfde vraag stellen?
mike_v
Enkel als je echt snel antwoord wil mag dat @walker1 .
1046
@walker1 en vervolgens nergens op reageren🤦🏼‍♂️🤦🏼‍♂️
+1
dennisbouter
@1046 dat betekend dat ie niet de hele dag met dat ding in z'n handen zit en dat is opzich al een lintje waard 😂
+1
dylan-vd644
@dennisbouter bedankt en ja klopt ben een van de weinige 17 jarige die nie de hele dag met da kaske in zijn hand loopt
roscho
Als je nou 12 van de 13 vragen verwijdert, krijg je de antwoorden allemaal bij elkaar. Nu krijg je ze overal, vind je ze zelf niet meer terug en zitten er een hoop dubbele bij.
Op de computer kun je dat doen door op de 3 puntjes naast de vraag te klikken en dan aan te geven dat je dit wilt verwijderen.
Helaas kun je dit van de onderwerpenlijst niet meer verwijderen.
dennisbouter
@walker1 @roscho zal topicplaatser echt expres 13 x deze vraag plaatsen?
+2
roscho
Quote Reactie van @dennisbouter:
zal topicplaatser echt expres 13 x deze vraag plaatsen

Dat denk ik niet. Maar het is wel verd*md onhandig dat hij zo de antwoorden overal krijgt te staan. Ik probeerde hem daarom op nette wijze een tip te geven hoe hij het teveel geplaatste kan verwijderen.
dylan-vd644
@roscho ik kan daar niks aan doen gebeurd vanzelf en weet niet hoe dat komt
roscho
Quote Reactie van @dylan-vd644:
weet niet hoe dat komt

Kan het misschien zijn dat het verzenden niet meteen lukt en dat je daarom meerdere keren op de verzendknop drukt? De server slaat die opdrachten misschien wel op en daarmee krijg je dan meerdere plaatsingen. Tenminste, dat zou voor mij een mogelijke oorzaak kunnen zijn.
dennisbouter
@dylan-vd644 reglementen verschillen per organisatie, maar ik heb nog nooit gehoord dat het niet zou mogen, maar.. Meer nok is niet automatische meer grip dat hangt ook van de baan af, misschien kan je beter een setje 2e hands michelins kopen ipv een bkt
MaxxuM4ever
Al kom je op ploegbanden, je zal alleen ff eerder afgevlagd worden omdat je vrij snel gaten in de baan graaft wellicht denk ik.
wilbertkw
Zover ik weet mag dat maar is ook afhankelijk van waar je gaat rijden. Op een zandban is de kans dan veel groter dat je begint te "graven" maar mag je er wel om aanhaken
stephan-inter
Ja dat mag.
Maak je kans op prijs NEE.
dennisbouter
@stephan-inter ik ken een team die rijden in de 9 ton met banden waarvan de bandenboer zijn we hebben nog nooit zoveel profiel voor de pulling gemonteerd!
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 644 en hebben de trefwoorden olie , banden , gas , achteras en Krukas geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!