Illustratie van:

Landini 9500 - Gezocht: werkplaatshandleiding Perkins motor 6.354 2

Mijn broer heeft een landini 9500 (=Massey Ferguson 1104) met een perkins 6.354 2 motor. Deze wordt ook al wat ouder en begint te puffen 😄 jammergenoeg aan de cilinderkoppakking... heeft er iemand een werkplaatshandleiding liggen voor het werken aan deze motoren?
De cilinderkop wordt afgehaald en zal gevlakt worden + wat er nog nodig is (klepsteelrubbers ed vervangen, kleppen roderen...). pakking wordt vervangen, motor zal beoordeeld worden als de kop eraf is, kan zijn dat die ook gereviseerd wordt.
Bij het hermonteren begint de handleiding natuurlijk van pas te komen, aandraaimomenten en dergelijke, ...

Is er iemand die een werkplaatshandleiding liggen heeft voor de 6.354 2 motoren, of een samenvatting van de aandraaimomenten of weet waar dit verkrijgbaar zou zijn?

Deel dit topic

Reacties

+1
Zoete
@kramer ik kan mij vergissen maar ik vind geen aandraaimomenten in de link dat u doorstuurt?
+1
kramer
+1
Zoete
@kramer ik had niet gezien dat je ook op volgende kon klikken ☺️ dan zou dat de benodigde info zijn ivm aanhaalmomenten.
Blijkbaar zijn er van de 6.354 een 3 types 6.354(0); 6.354 2 en 6.354 4. Zou van dat van alle drie dezelfde aanhaalmomenten zijn zoals via de link te vinden?
+1
Towaberg
Ruud, ik heb een boek(copies) van de 9500! Ik zal in het weekend eens kijken of die gegevens er in staan 👍
+2
Zoete
@Towaberg dat zou heel vriendelijk zijn! Maarten heeft wel gegevens van de 6.3544 motors gevonden ergens op het www maar hij denkt dat de motor in zijn trekker een 6.3542 is, en dan is de vraag maar wat er klopt natuurlijk...
+1
Zoete
@Towaberg Ward, zou je al eens kunnen kijken hebben aub?
Towaberg
@Zoete sorry Ruud, ik dacht begrepen te hebben dat je via een ander kanaal aan de informatie kon komen! Ik heb er dus niks meer voor gedaan. Dit weekend gaat zeker niet lukken. Ik hou je op de hoogte 😉
Zoete
@Towaberg mja, staat hierboven ook niet echt duidelijk natuurlijk. Specifiek de aanhaalmomenten heb ik maar alle extra info is handig. Coulasse (cilinderkop) wordt momenteel gereviseerd.
Towaberg
Ruud, dat boek ligt nu mijn broer. Je mag hem ook een privé bericht sturen om informatie uit dat boek te vragen @toonvanbergen! Hij kan dat misschien doorsturen in pdf of iets dergelijks!

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Landini 9500 en hebben de trefwoorden cilinderkop en perkins geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
10
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN