Vredo 1906 of 3306

Goedemorgen,

Ik ben al een tijdje op zoek naar een Vredo 1906 of 3306.
Ik zoek dus niet een ouder type 1806, of de nieuwere types. Het gaat om maximale tankinhoud van 12 kuub.

Voor zo ver ik weet schelen de 1906 en 3306 elkaar niet veel op de pk's na dan. Ik weet dat waar ik naar op zoek ben redelijk dun bezaaid is (zit hier al enkele maanden achter aan) en daarom zet ik het hier op tf.

Dus weet iemand van jullie een vredo 1906 of 3306 in redelijke staat te vinden. En die te koop is 😄 dan hoor ik dat graag

Deel dit topic

Reacties

nhfendt fan
Mischien een tip na de bekende weg 🙈 maar vrede dodewaard heeft ook met regelmaat inruil machines staan . Mischien eens vragen of ze het in de gaten houden voor je . Ps weet wel een vervaet 3 wieler te staan maar begrijp dat je dus op zoek bent na een 4 wieler ?
+1
Siebenga
@nhfendt fan Die lijntjes zijn inderdaad al uitgegooid, en dat jij vredo en vervaet in 1 reactie durft te noemen 😆 ga je schamen
nhfendt fan
@Siebenga staat bij de vrede te koop zelfs 😂😂
walker1
@Siebenga Waarom zou je Verveat en Vredo niet in 1 reactie mogen noemen? Ik ben geen kenner van die machines, maar heb het idee dat er toch echt meer Verveats rondrijden (en waarschijnlijk dus ook goed bevallen) als dat er Vredo's rondrijden. De laatste heeft een wiel meer, maar verder zijn het voor mij gewoon zelfrijdende bemesters en waar dan verder de grote verschillen zitten om voor de een of juist de ander te kiezen weet ik niet.
Siebenga
Ff reactie voor de aandacht ik primetime TF
varken
Vanwaar de keuze voor die scheurijzers? Wat hebben die wel of niet?
Siebenga
Niemand?
+2
J asper
@Siebenga Een tip, had op zondag niet te veel om een vredo gevraagd😜😂🤣
+1
Siebenga
@J asper oeps 🙃 straks tf op zwart 😄
Fendt926Driver
@Siebenga zag er wel een vredo met 12m³ tank in de agri trader staan.
Maar waren niet de nummers die jij vroeg
tone29
@Siebenga ik had je pb gedaan

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden vredo en type geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
11
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN