Illustratie van:

Iseki TX 1510 - Aanpassing voor deelname wegverkeer. Verlichting aanhanger. Remlicht . Signaallamp

Ik wil een ISEKI TX1510 geschikt maken voor deelname wegverkeer.

Dit betekend verlichting aanpassen met remlicht, dus schakelaar nodig onder rempedaal.
7-polige stekker opbouwen voor aansluiting voor een aanhanger, kan draadloos.
Langzaamverkeer bord op aanhanger / tractor.
Zwaaiflitslamp op de tractor.

Wie heeft hier ervaring mee.

Deel dit topic

Reacties

roscho
Harry the Ferryman heeft een filmpje geplaatst over het maken van een rolbeugel op een Kubota mini. Er zijn 2 delen, in het 2e deel zie je ook hoe de achter- en breedtelichten erop komen. Misschien heb je daar wat aan.
Zie
roscho
@roscho En hier deel 2:
cint408
Hallo , Wie is er bekend met Iseki ? Een kennis van me heeft een Iseki GDX 230 Landleader 1429cc, 23 PS , 2500 rpm ,GX06 dit is wat ik aan gegevens kan ontdekken . De lift werkt niet de handel lijkt vast te zitten in de bak . Kan van dit model geen enkel info, handleiding , werkplaatshandboek vinden . Zitten elektronische cilinders aan de liftlatten maar deze hangen er los bij . gewone hydrauliek werkt . Wie weet hier info over of waar is handleiding of werkplaatshandboek te vinden ?
+1
roscho
@cint408 Je kunt voor dit verhaal beter een nieuw topic aanmaken, anders heb je straks jouw antwoorden tussen die van het oorspronkelijke onderwerp staan. Klik Forum - Start een topic - Vul de gevraagde gegevens in en stel je vraag (op de computer, op de telefoon zal het vergelijkbaar zijn).
nak-nak
De langzaamverkeer bord is toch niet meer verplicht?
+1
roscho
Quote Reactie van @nak-nak:
langzaamverkeer bord is toch niet meer verplicht

Klopt, maar ik ben er groot voorstander van om hem te laten zitten of alsnog te monteren vanwege de herkenbaarheid als langzaam verkeer.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Iseki TX 1510 en hebben de trefwoorden verlichting , aansluiting en aanhanger geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!