Illustratie van:

International 633 - Lekkage aanbouw ventiel dubbelwerkend

Hallo.

Een paar weken geleden heb ik een dubbelwerkend aanbouw ventiel geplaats op mijn IHC 633. Hiervoor heb ik o ringen besteld van 2.5 x 12.5, deze staan ook aangegeven in de originele onderdelenlijst. Na de eerste keer testen bleek hij al lek te zijn tussen het enkelwerkend en het dubbelwerkend blok, vooral als de trekker uit is komt er een druppel aan te hangen. Hierna heb ik alles weer open gehaald en heb er dikkere o ringen in geplaats, maar vervolgens nog steeds de zelfde lekkage. Ik heb de blokken met de juiste bouten en treksterkte aangetrokken, en de o ring zitting is naar mijn mening schoon en strak.
Iemand een idee hoe dit kan komen???

Deel dit topic

Reacties

Johaninter
Is wel heel gevoelig klusje, had je de ringen vastgezet met speciaal vet zodat ze niet verschuiven, iets scheef en ze lekken al. Ik heb hem door een monteur in elkaar laten zetten.
Klein Rot
@Johaninter
Die O-ringen druk je toch in een groef of kamer da kunnen ze niet verschuiven toch
Corne S
@Klein Rot

Klopt. Maar ik zou toch liever de originele ringen gebruiken ipv universele.
Johaninter
@Klein Rot met wat vet vast plakken voorkomt ieder geval verschuiven of eruit vallen tijdens het plaatsen, volgens mij zitten ze iets los in de zetting zo dat ze ruimte hebben om d te zetten bij het aandraaien.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 633 en hebben de trefwoorden international 633 en Onderdelenlijst geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0