Illustratie van:

Fendt Favorit 2 - Brandstofpomp Bosch injectie pomp

Hallo

Wie heeft er een beschrijving van een Fendt Favorit2 Bosch injectie pomp? Waar dient de handel voor rechts op de pomp.. er beweegt dan iets van een asje door dr injector?

Deel dit topic

Reacties

basia
Foto ? Bedoel je het stop-zet heveltje ?
RobbertBoerman
Hallo dank, ja inmiddels uitgevonden. Vraagje, heeft u de handrem wel eens open gehad? De handrem wekt niet, het asjedoor de handrem handel lijkt lost te zitten of afgebroken. Redelijk werk om dat open te maken denk ik?
Fendtfavorit 3
@RobbertBoerman aan de rechterkant zitten 2 remtrommels. 1 bedrijfs rem en de andere is handrem. Als daar iets kapotgaat dan moet de trompet van de achterbrug eraf.

Gr. Kasper

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt Favorit 2 en hebben de trefwoorden brandstofpomp en bosch geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN