Versnellingsbak probleem international 633

Mijn 633 valt uit de 4e versnelling wanneer ik het gas los laat wat kan dit zijn?

Deel dit topic

Reacties

Zoete
Kan verschillende zaken zijn, meest voor de handliggende is syncromesch ring versleten. Eerste verschijnsel is dat hij dan uit versnelling schiet als je aandrijvende kant trager draait dan de aangedreven kant. Nadien begint hij ook uit versnelling te schieten bij belasting. Ik weet niet hoe het zit bij IH maar kan ook het systeem zijn dat hem in versnelling houdt (vb een balletje met veertje die in een gleuf in een versnellingsgaffel zit. Daar zullen de IH-kenners moeten op antwoorden.
DB780
Zoals Zoete zegt, synchomes versleten.
Ik heb het bij een renault gehad.
Eerst begon hij bij 1 ingeschakelde versnelling (de andere niet) een hoge toon geluid te gever, dat weg was als je het gas los laat, en kwan weer terug als je gas geeft.
Daarna gooide hij als je geen gas gaf de pook uit de versnelling.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden versnellingsbak en international 633 geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0