Illustratie van:

International B46 - Pickup tandenhouder vervangen

Hallo,
Het tandwiel (tandwiel dat op de ketting zit om de pick-up aan te drijven) van onze B46 is al twee maal gebroken, netjes in tweeën. Het vermoeden is dat de pick-up teveel weerstand geeft op het tandwiel waardoor de kracht te groot wordt. De pick-up laat zich ook slecht/stroef bewegen. Daarom wil ik de "tandenhouders" (het zal ongetwijfeld een echte naam hebben) vervangen, ik zie niet meteen een handige optie om deze eruit te krijgen zonder de hele linkerkant los te maken.
Heeft iemand hetzelfde probleem al eens meegemaakt? En weet iemand een handige methode om de tandenhouders te verwijderen?
Alvast bedankt, Groet Marc

Deel dit topic

Reacties

Klein Rot
@Marc436
Makkelijkste is de hele pickup demonteren dat is niet zo veel werk. Dan alle beugels demonteren dan kan het draaiende gedeelte eruit en kan je die uit elkaar halen.
county854t
Hallo, ik denk dat het te maken heeft met de lagering vd pickup of met de looprollen in de curvebaan vd pickup.
Dan is zoals hierboven beschreven wellicht de makkelijkste manier. Voor veel info kun je altijd bij Dutchbalerparts terecht. Succes
Marc436
Merci aan allen

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International B46 (balenpers) ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
204
TREFWOORDEN