Illustratie van:

Deutz F2L514 - Waar kan ik het ingeslagen VIN nummer vinden bij een Deutz F2L514?

Ik heb een Deutz F2L514 met zf versnellingsbak. Aan de rechterkant op het koppelingshuis zitten 4 gaatjes waar het typeplaatje heeft gezeten. (maar daar heb ik dus niets meer aan)
Kan iemand mij aangeven waar het VIN nummer ingeslagen is om door te geven aan de RDW voor de registratie?

Deel dit topic

Reacties

Rondeutz06
Waarschijnlijk rechts op het koppelingshuis
Valkenburg
@Rondeutz06 Bedankt voor je reactie...kan echter geen kras, deuk of streep in het blok gevonden krijgen wat op een nummer lijkt
kluun
Kijk eens in de achtervelgen, daar staat het jaar in dat ze gemaakt zijn, klopt meestal met het bouwjaar van de trekker.
Valkenburg
@kluun bedankt voor je reactie.....maar ik zoek echt het VIN nummer van de traktor
Rondeutz06

(klik om te vergroten)

Rondeutz06
@Rondeutz06 ik hoop dat het te lezen is, anders hoor ik het wel, succes
+1
Valkenburg
@Rondeutz06 Bedankt! Ik zal nog eens zoeken. Hopelijk vind ik nu wel iets nu ik gerichter kan zoeken. Ik zag overigens 1959 -1957 staan in de tabel wat me wel vreemd over komt.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz F2L514 en hebben de trefwoorden deutz , vin nummer , ingeslagen , registratie en f2l514 geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0