Illustratie van:

Renault 651 - Juiste v-snaar voor Renault 651 (GEVONDEN)

Afgelopen week met het koude weer startte ik onze oude betrouwbare Renault 651. Toen ik na 10 seconden uitstapte zag ik ineens de v-snaar naast te trekker liggen. Na latere inspectie bleek de v-snaar compleet versleten te zijn en nu dus ook gescheurd.De dynamo zat niet vast en draaide soepel. Hetzelfde voor de waterpomp. Daarnaast waren de poelies ook nog in goede staat. Omdat ik niet weet of dit de juiste v-snaar was vraag ik nu aan jullie of jullie weten wat de juiste is en zo mogelijk waar ik deze kan krijgen.(de juiste bleek toch een 6227MC of te wel 10 X 1250 te zijn.) Bedankt Alex

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

Reacties

basia
Ik zou naar een automaterialen zaak gaan ; of bestellen op internet (b.v. bij mijn auto onderdelen voor 5,26 euro alleen dan komen er verzendkosten bij van +/- 7 euro )

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Renault 651 en hebben de trefwoorden v-snaar en onderdeelnummer geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN