Minitractor registreren/aanmelden bij RDW

Even een tip voor de eigenaren van een minitractor die op de weg komt. Over het algemeen wordt er vanuit gegaan dat voertuigen die smaller zijn dan 130 cm niet geregistreerd hoeven te worden. Als ik echter de Keuzehulp op de RDW-site invul, dan moeten minitractoren wel degelijk worden geregistreerd als ze op de weg komen.
Uitzondering is volgens mij alleen als de tractor voor een fruittreintje staat, maar als je bijvoorbeeld over de weg rijdt met een maaidek of zoiets, moet ie een kenteken hebben. Bij deze even de Link voor de rdw Keuzehulp:

lis.rdw.nl/

Registreren voor E 18,00 kan deze week dus nog.

Groetjes Bouke

Deel dit topic

Reacties

NH-Ford
Tja, dat is hier op forum al meerdere malen te sprake gekomen. Alleen door het vele en harde geluid van mensen die roepen (oa meerdere media) dat ze het weten en dat zulke voertuigen niet hoeft worden veel mensen op verkeerde pad gezet.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden tractor , kenteken en minitractor geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0