Illustratie van:

Same Panther 90 - Heeft iemand instructies voor gebruik en onderhoud?

Hallo. Enige tijd geleden kocht ik de Same Panther 90DT. Ik wil hem graag restaureren omdat hij niet in de beste staat is. Ik ben op zoek naar instructies voor gebruik en onderhoud online, maar ik kan ze niet krijgen. Elke keer dat ik materiaal koop, krijg ik een catalogus met reserveonderdelen. Ik zou vragen of iemand instructies heeft voor deze tractor om ze naar mij te mailen. Ik zou echt dankbaar zijn. Ik kom uit Slovenië, dus mijn handschrift is misschien een beetje vreemd, dus mijn excuses daarvoor.
Ik heb al naar uw leden geschreven, maar mijn e-mail weigert te beantwoorden, dus ik ben een nieuw onderwerp begonnen.
Ik ben ook op zoek naar waar ik het plaatwerk rechtsvoor van de kap en de voorgrille zou kunnen krijgen.
De groeten
Aljoša

Deel dit topic

Reacties

+1
joop-same
Aljosa, Het plaatwerk kun je wel vergeten daar is bijna niet aan te komen dat zul je moeten repareren, de meeste onderdelen kan ik wel voor je regelen.
Ook heb ik alle tech.info. en boeken wel te koop, in het Nederlands of Duits of Engels, mail naar
berendijk@kpnmail.nl

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Same Panther 90 en hebben de trefwoorden onderhoud , plaatwerk en restaureren geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0