Deutz D3005 - Af en toe inhouden bij vol gas

Mijn D3005 valt soms terug in vermogen als ik aan het rijden ben (meestal vol gas). Als ik dan even het gas loslaat dan gaat het weer eventjes goed (5-10 seconden), maar daarna valt het vermogen weer terug. Is ook niet altijd.
Iemand een idee wat dit kan zijn? Zat zelf te denken aan de brandstoftoevoer zoals vervuiling in het dieselfilter, maar deze zit er volgens mij niet op.

Deel dit topic

tobsie

Reacties

Rondeutz06
Er zit als het goed is een dieselfilter onder in de tank ,die zit verbonden met een stangetje en deze kan je via de vulopening verwijderen
goeiedag eem
Brandstof filter in de tank vernieuwen en het luchtfilter een flink uitspoelen met diesel daarna het filter wel goed een paar dagen oplaten drogen,
Enno3005
Onder in de tank zit inderdaad een filter, ook zit er een zeefje in het brandstofpompje deze kan ook dichtslaan
KeesStorm
Zou een nieuw Brandstoffilter in de tank zetten , gaat dicht zitten met de diesel van tegenwoordig.
in het opvoerpompje zit ook een zeefje wat wel vol met rommel kan zitten.
controleer de banjobouten van je aan en afvoerleidingen ook of er troep in zit ,zitten kleine gaatjes in waar de diesel door moet..Verder zitten in de opvoerpomp nog 2 afdicht klepjes die kunnen ook stuk zijn dan krijg je te weinig druk bij de brandstofpomp.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D3005 en hebben de trefwoorden motor en gas geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!