Fietsers tussen de tractors en gierwagens op snelfietsroute Breda-Tilburg: ‘Dit gaat een keer fout’

HULTEN - Buurtbewoners van de Broekdijk in Hulten zijn het eens met gebruikers van de snelfietsroute F58 dat De Uitvang bij Hulten onveilig is. ,,De snelfietsroute is hier onterecht op een drukke, bestaande weg gelegd. Het is een weg voor auto's, landbouwvoertuigen en vrachtwagens. Leg dan een aparte fietsstrook aan", meent Wim Gillis.

Bron

Fietsers tussen de tractors en gierwagens op snelfietsroute Breda-Tilburg: ‘Dit gaat een keer fout’
bd.nl

Deel dit topic

Nieuwsgrazer

Reacties

+1
brauheist
Fietsers hebben over het algemeen wel schijt aan dode hoeken enzo
+1
Pieter Buren
Dit staat onder de bovenste afbeelding:
'De snelfietsroute F58 loopt in het buitengebied tussen Rijen en Hulten opeens 1 kilometer over een normale weg. Alle weggebruikers vrezen dat er ongelukken van komen.'

Vind het wat een vaag verhaal met veel namen (van wegen en straten) en zonder kaartjes, maar wat ik begrijp is dat er een stuk weg van 25km is aangelegd/ingericht voor fietsers. Deze krijgen hier altijd voorrang.
Er zit alleen wel een stuk van 1km tussen, waar het overige verkeer voorrang heeft. Een tegenvaller voor de fietsers die lekker gemaakt zijn met 25km weg waar ze iets minder hoeven op te letten en mooi door kunnen fietsen.
Het staat natuurlijk voorop dat een fietser altijd uit moet kijken en zich aan de verkeersregels moet houden, maar dit is gewoon een gemiste kans vind ik.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!