Gezocht: Goldoni 238 onderdelen

Goedemiddag,

ik ben recent in bezig gekomen wegens een sterfgeval van een Goldoni 238, hij start goed en draait mooi. Toch zijn er enkele kleinere onderdelen zoals de gashendel te vervangen, ik wil een grondig onderhoud doen dus die onderdelen wil ik dan ook aankopen, daarom zoek ik een verdeler waar ik nog dergelijke onderdelen kan bestellen.

Het is enkel de tractor zelf, dus geen extra aanbouwdelen, er zat wel een frees bij maar die lijkt me voor voorop op een andere tractor gediend te hebben, cardan past dus niet om achteraan vast te maken. Waar kan ik passende aanbouwdelen kopen/bestellen zoals grondfrees, eventueel een schepbak of...

Alvast bedankt!

Deel dit topic

nico-nico

Bijlages

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden onderhoud , onderdelen en vervangen geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!