Fendt 308 LSA - Onderhoud aan 308

Hallo,
Hoe zit het met de intervallen van de Hydroliekolie filter? Ik weet dat er Fendt`s zijn dat de olie op de brandstofpomp ook ververst moet worden. is dat bij een Fendt 308 van 1995 ook? Kan iemand me verder vertellen waar ik op moet letten? Ik heb dit tot nu toe alleen aan een Inter 844-S gedaan en wat reparatie aan een Kubota B-7000.
Ik hoor graag van jullie.

Bij voorbaat dank.

Deel dit topic

Fires

Reacties

Ton_Deere
Wat ik bij al mijn trekkers doe is bij 500 uren beurt alle olie en brandstof filters vervangen. soms stel ik hydrauliek olie filter uit naar 1000uur maar ligt aan welke trekker. hydrauliek olie verversen doe ik eens in de 5 jaar of 3000 uur zoiets
Ton_Deere
kroon-oil.com/en/product-recommendation/…
(is van 306 maar is het zelfde)
hier adviseren ze volgensmij 1000 uren
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 308 LSA en hebben de trefwoorden fendt 308 lsa , brandstofpomp en hydroliekolie geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!