Illustratie van:

Fiat 500 Special - Hoeveel zou mijn tractor Fiat 500 special waard zijn

Ik heb van mijn vader een tractor Fiat 500 special geërfd van het bouwjaar 1980. Verdere specificaties die ik vind : 12/80 en 79/5040. De tractor is in zeer goede staat, bijna als nieuw, heeft altijd binnen gestaan, elk jaar onderhouden en heeft 2700 uur. Kan iemand mij een idee geven van de aankoopprijs (ik vind de factuur niet meer) en/of de waarde van de tractor nu ? Dank bij voorbaat

Deel dit topic

Reacties

Martinsame
Denk net wat een liefhebber er voor over heeft . Ander een paar foto's plaatsen dan heeft iedereen er een beeld bij.
Ton_Deere
Tja ik zou zeggen 4500 euro ongeveer. heel veel meer zal je niet krijgen ben ik bang
jehan
@Ton_Deere ik schat ietsje meer ..ruim 5000 euro zal ie toch op moeten kunnen brengen
Trixy
Hierbij 2 foto's

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

labella
@Trixy hij ziet er goed uit, ik schat richting de 9000/10000 euro maar je moet er net een liefhebber voor treffen.
+5
DANOONTJE POWERR
@labella nou nou, er worden belachelijke prijzen gevraagd voor oldtimers de laatste tijd en deze prijs die je noemt vind ik daar wel onder vallen.
En dan is een vraagprijs nog geen koopprijs.
+3
RVM
@DANOONTJE POWERR

Als je dit ernaast houdt, is ie die 10.000 misschien wel waard 😅😅

marktplaats.nl/v/zakelijke-goederen/…
DANOONTJE POWERR
@RVM ja, ook gezien.
Das helemaal verschrikkelijk 🙈
Het schijnt dat er in Engeland een blauwe NH 110-90 verkocht is op een veiling voor 64000 pond.
Gaat ook nergens meer over.
+2
Ton_Deere
@DANOONTJE POWERR te weinig vragen is luiigheid zeggen ze...
Trixy
Ik wil alleen graag een idee van een faire richtprijs wat hij zou waard zijn. Ik heb ook geen idee van de aankoopwaarde van de tractor, iemand een idee hiervan?
+1
edwin-hensbergen
@Trixy aankoop van vroeger zegt niks meer over de prijs nu. Omgerekend kost hij nu meer dan toen nieuw betaald is waarschijnlijk😆
DANOONTJE POWERR
@Trixy dat zal rond de 20.000 gulden geweest zijn.
GerbertXL
@Trixy als je iets wilt verkopen is de waarde wat iemand anders er voor geeft, niet wat jij vraagt.
Volgens mij kun je op traktorpool prijzen bekijken van oude advertenties. Dan heb je nog steeds de waarde niet maar wel die richtprijs waar je naar op zoek bent.
Farmtractor2.0

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

Towaberg
Ergens tussen de 4000 en 6000€ denk ik als de uren kloppen, zou aan deze trekker bijzonder weinig kosten mogen zijn voor de koper en dan kan je al eens wat meer betalen bij aankoop! Ik denk in 1980 een 50pk trekker rond de 10000€ nieuwprijs! Als je er 40 jaar later 5000€ voor kan krijgen, mooi zou ik zeggen!
+1
labella
@Towaberg ik vind het te weinig, een poosje terug nog een international 633 verkocht met 3 x zoveel uren voor 7000 euro.
Towaberg
@labella dat vind ik toch veel of het moest een4wd zijn, tja uiteindelijk is het wat de zot ervoor over heeft natuurlijk, ieder moet zijn rekening maken je kan aan een trekker die goedkoper is veel kosten hebben en op het einde duurder uitkomen!
+1
Mdbm
@labella Dat is dan ook een inter 😋 . Ik volg @Towaberg en denk dat 6000 wel echt het maximum is.
+1
Towaberg
@Mdbm ik zou het er wel zelf nooit aan geven, voor 6000 koop ik 2 of 3 tractoren. Hij mag gerust wat uren hebben, wanneer gaan wij er 1000 uren bij rijden!
+4
tractortje
Gewooon houden zou ik zeggen.
Het is tenslotte een erfstuk met iets of wat emotionele waarde?
+1
Towaberg
@tractortje dat is het beste antwoord dat op deze vraag is gegeven👍
Trixy
@tractortje Volledig juist wat je zegt, hij heeft veel emotionele waarde, hij doet mij het meest aan mijn vader denken. Ik zou hem wel graag houden maar ik kan hem niet gebruiken en heb geen plaats om hem ergens te zetten binnen een paar jaar. Ik weet ook niet of het goed is om hem te laten stilstaan.
Jan mf6465
@Trixy
Dat stilstaan kan weinig kwaad als hij droog staat. Gewoon af en toe eens starten en een ritje mee maken, dan gebeurt er niks mee. Dat is allemaal volledig mechanisch. Als die af en toe eens draait blijft alles gesmeerd.
Jan mf6465
En volgens mij zal hij alleen maar meer waard worden. In ongerestaureerde originele staat zal er op termijn geen meer te vinden zijn.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fiat 500 Special en hebben de trefwoorden fiat 500 , bouwjaar en specificaties geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
24
DEELNEMERS
14
WEERGAVES
1.715