41

Hoeveel trekkers per type?

Sinds jullie een kentekenbewijs bewijs moeten hebben in Nederland, kunnen jullie zien hoeveel trekkers er zijn aangemeld per type geloof ik, klopt dit?
indien dit zo is kunnen jullie hier eens aantallen plaatsen van jullie favoriete type.
geeft misschien leuke indicatie welke de meest voorkomende zijn .

Deel dit topic

Reacties

Voertuig-zoeker.nl ken je?
met streep er tussen
@varken die loopt hopeloos achter, geen van mijn trekkers gemeld in november staan er bij.
@labella
Maar heeft hij wel een aardig inzicht hoe en wat er in nederland loopt
Die loopt hopeloos achter, geen van mijn trekkers gemeld in november staan er bij. @bas101
Heeft Belgisch ook zo`n site?
+1
@varken neen bestaat niet in België. Hier behoort de nummerplaat toe aan de persoon, niet aan het voertuig zoals bij jullie.
+1
rdwdata.nl/merken/
Deze is redelijk bij denk ik
@FONHOF klopt, hier staan ze wel bij.
+1
Bij getrokken materieel is waarschijnlijk de Lely 1020 het meest geregistreerde type met 971 stuks.
+2
@Sjon trioliet solomix zit er dichtbij met 950 stuks
+1
@rickboer blija die hebben er ook meer 1114 momenteel
+1
@Sjon het zijn er nog iets meer 1084 om precies te zijn
@Sjon Wat wil je met de beste schudder ooit gemaakt.
+2
Hier staat alle informatie, rechtstreeks bij de RDW zelf. Er zit vaak 1-2 dagen achterstand in maar dat staat er ook bij opendata.rdw.nl/Voertuigen/…
+2
Fiat F130 staan er 10 van geregistreerd.
+1
@Moonshine leuk, zijn er niet zoveel eigenlijk!
+2
Bij het registreren van de tractoren is het Nederlandse RDW niet altijd even secuur te werk gegaan en zij veel fouten bij t registreren ontstaan , ik heb bij al mijn tractoren het type vermeld maar omdat t RDW deze niet kende heeft zij hier onbekend ingevuld , ik heb voor die onbekende een heraanvraag gedaan en daar zijn nu 7 gerectificeerde kentekenbewijzen van binnen gekomen , kijk je bij voertuigzoeker naar t geregistreerde tractoren bijv bij Bührer m daar heb ik er 16 van aangemeld daar staan ca 10 onbekende types bij 5 van die kentekens zijn van mij daar heb ik zeker weten t type van door gegeven en wel de SV4 BD4 LF4 MFD 4-5 en UNO4-10 . de types KJ4 LP3 hebben ze gerectificeerd deze beide tractoren zijn er 1 van en deze van mij . van de LS4 zijn er 2 van 1 is van mij . Vevey waar er 10 van in NL zijn zie je de 584 en 587r waar er maar 1 van in NL zijn m , van de Warchalowski zijn er maar 9 geregistreerd , Bucher ook maar 9 daar zijn enkele D1800 bij met als bouwjaar 1974 m dit kan nooit kloppen want Bucher heeft de productie van tractoren in 1964 al gestaakt . ik heb ook een Biefer veldspuit geregistreerd en al t kentekenbewijs binnen gekregen deze staat echter niet in voertuigzoeker vermeld , valt mij mee dat er meer dan 100 Bukh tractoren in NL zijn m bevreemd mij dat er maar 435 MAN tractoren geregistreerd zijn m daar had ik er minstens 2000 van ingeschat .De meest voorkomende tractoren zijn de voor de hand liggende John Deere Fendt en Deutz tractoren
+1
@bas101 bedankt voor de respons Bas , dus heel betrouwbaar is het systeem blijkbaar niet!
+1
@Towaberg daar komt nog bij dat begin vorig jaar enorm veel kenteken bewijzen met een foutief chassisnummer ,zijn afgegeven eenvoudigweg omdat de eigenaar niet wist waar t chassisnummer stond en hebben ze zomaar een onderdeelnummer of gironummer opgegeven
+3
Van de John Deere 5095M zijn er 2 geregistreerd in Nederland waarvan er een op mijn naam, ben dus erg benieuwd waar de andere staat.
+1
@Kosk123 ik heb even de Ford 7840 opgezocht. Zijn er ongeveer 100 van. De helft staat niet WAM verzekerd in het systeem. Als dit bij andere types en merken ook zo is, dan regent het straks automatische boetes voor onverzekerde voertuigen. Lijkt mij niet dat al die 7840's geschorst zijn.
+2
Ik zat hier het laatst ook eens in te neuzen en het viel me vooral op hoeveel Fendt Favorit 626 ls er geregistreerd staan in NL.

22 stuks en dat terwijl er maar 66 stuks geproduceerd zijn🤔 waar staan die allemaal? Zou er graag een gaan kijken😁
+4
@jcbmaas ik vind de tekst die ik bij deze trekkers vind, veel opvallender 😂😂😂😅😅😅

(klik om te vergroten)

+1
@RVM ik denk dat als je een aangeboden krijgt voor 15% van de nieuwwaarde dat de staat dan al niet zoveel meer uitmaakt maar dat het altijd een goede deal is.
+2
@RVM Haha inderdaad zon standaard regeltje, ik denk dat in dit geval 200 tot 500% dichter in de buurt komt.
+1
Fendt 305 stonden er een hoop bij, heb ze nog niet geteld😅
+1
@mf 6150 1100 bij voertuig-zoeker
.
+1
Fendt 308, 1759 stuks. Wie bied meer?
+2
@GerbertXL
Er zijn al 2.023 International 633-kentekens
+4
@varken MF 135, 2599 stuks
+1
@varken 2238 Fordson dexta's
+2
Hürlimann H-360, 23 stuks
+3
Alvast bedankt voor jullie reacties, we weten dat er nog steeds veel oude trekkers zijn en dat is uiteindelijk het belangrijkste 🥳
+2
@Towaberg Van de Buffalo 120 van Wim 2 stuks.
Tot nu toe staan er 24 Drago 100 geregistreerd. @Towaberg

(klik om te vergroten)

+1
@a3vandiejen top A3 op welke site is dit?
+1
@Towaberg Deze site Ward.

(klik om te vergroten)

Wel zelf even het aantal nummerplaten tellen.
+1
Ik telde 40 Landini’s 8500 en 29 Landini’s 7500, de 6500 waren er enkele honderden!
@Towaberg 😅👍, stond de 9500 er ook nog bij?
+1
Ik verbaasde mij erover dat er nog zoveel nieuwere mc cormick trekkers lopen terwijl ze in de verkoopstatistieken niet voorkomen.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
41
DEELNEMERS
19
WEERGAVES
0
ONDERWERPEN