Gereedschapwissel systeem voor hef

Hallo allemaal,
inmiddels een aardige verzameling gereedschappen verzameld voor de trekker.
Om het leven nog wat makkelijker te maken ben ik op zoek naar een snelwissel systeem voor de hef. Het "Pat's Easy Change System" (tradegear.net/collections/pats-easy-change-system/) lijkt aardig in de buurt te komen van wat ik in gedachte heb. Iemand ervaring met dit systeem of met een alternatief?
het is voor een cat.1.

Deel dit topic

Reacties

+2
valmet6400power
Heb je er ook al over nagedacht om “gewoon” vanghaken categorie 1 te lassen aan de heflatten? Dat lijkt mij de kortste klap.

Of is dit systeem daar een alternatief voor in jouw ogen? Bedoel een gelaste vanghaak heeft minder bewegende delen en minder kans op speling dan het systeem in jouw video.
ruudvd
@valmet6400power
Haken oplassen is iets wat ik als mogelijke optie voor de toekomst zie. Ik wil nog meer veranderen aan de setup maar voorlopig , totdat ik een duidelijk beeld..en tijd heb, wil ik iets dat de zaak intact laat
Niels_D
Driepuntsbok geen optie? Wordt misschien wel wat prijzig als je heel veel apparaten hebt:

ruudvd
@Niels_D heb ik ook naar gekeken. Maar dan moet ik een gereedschapsdeel per werktuig monteren. Naast dat dit inderdaad relatief duur is is voor mij het effect van snel wisselen in het veld ook weg. De meeste gereedschappen die ik heb zijn relatief licht. Met een adapter er bij worden ze weer zwaarder en daarmee moeilijker te hanteren.
+2
Sjon
Gewoon een paar vanghaken er aan lassen en setjes kogels kopen.
Alle andere oplossingen gaat je werktuig verder naar achter en soms ook nog aftakas te kort.
+2
stephan-inter
Vanghaken aan je trekker lassen.
Het goedkoopst het sterkst en de beste oplossing.
goeiedag eem
Gewoon vanghaken eraan lassen, werkt hetzelfde als dit alleen beter, dat systeem werkt super en is er speciaal voor gemaakt, de vnaghaken kan je kopen in cat 1 maar ook cat 2 lichte uitvoering en kan je cat2 op cat 1 kogels erbij kopen kun je alle machines koppelen die je wil, aan alle machines een setje kogels en klaar ben je

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden trekker , ervaring en verzameling geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0