Illustratie van:

Trioliet Kuilvoersnijder - Toerental van een kuilvoersnijder

Wat is het optimale toerental voor een kuilvoersnijder?

Deel dit topic

Reacties

wotan2
Hangt helemaal af van wat voor oliepomp je hebt, en wat voor kuilsnijder. Gewoon proberen, meestal hoef je niet zoveel gas te geven. Gaat de snijder rare dingen doen, geef je te teveel gas.
EA_MF
@wotan2 als je die kuilsnijders teveel liters gaat geven knappen de messen zo af inderdaad. Wij draaiden altijd rond de 12-1400rpm met een trekker die volgas maximaal 55L/minuut geeft over de ventielen.
spotmelker
Neem de tijd eens op hoe lang het duurt voordat er een blok losgesneden is. Scherpe messen hebben meer invloed dan toerental.
assink
Volgens de folder is de behoefte 25 l/min bij 150 bar, en de maximale flow 60 l/min bij 200bar.
Dus je zult hier tussen in moeten gaan zitten qua debiet en druk. Dus dat is helemaal afhankelijk van je trekker, en de staat van je hydropomp.
Deutzdriver07
En zou iemand het weten hoeveel toeren met een deutz d6207?
EA_MF
@Deutzdriver07 gaat een beetje op gevoel.


Dit filmpje kun je wel horen hoe hard die ongeveer mag lopen, je geeft met een kuilsnijder eerder teveel olie dan te weinig.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Trioliet Kuilvoersnijder en hebben de trefwoorden voeren en toerental geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN