Zwadhark Stoll r 280 werkplaats/ondelenboek gevraagd, moet wat lagers vervangen

Ik ben op zoek naar een ondelenboek van een Stoll r 280, moet namelijk wat lagers vervangen. En een gebruikershandleiding mag ook.

Deel dit topic

Reacties

davyke
Ik heb vorig jaar de looprollen en glijbussen van mijn Stoll hark vervangen. Ik heb wel type r311 dacht ik. Heb er wel geen tekening of boek van.
Zetor 3011
Ik kan de hark aanschaffen, maakt veel herrie. Eigenaar denkt dat het een lager probleem is, ik kan niet eventjes vlug gaan kijken hij staat in duitsland. Zou het dan kunnen zijn dat de looprollen versleten zijn. Volgens mij zijn de harken een heel eind identiek. Waar heb jij de onderdelen besteld?
davyke
@Zetor 3011 heb een deel bij Granit en kramp besteld. Als die looprollen versleten zijn krijg je veel speling en bijkomende herrie. Maar of dit inderdaad het probleem is?
Zetor 3011
Bedankt voor de info
Zetor 3011
Zaterdag moet ik de hark gaan halen, zijn die armen er zo (makkelijk) uit te halen, of moet dan alles uit elkaar. Zal paar armen eraf moeten halen ivbm transportbreedte
davyke
@Zetor 3011 bij mijn Stoll hark kan je die armen er snel uithalen. De armen lopen door 2 kunststof geleidingsbussen. Deze zitten met een bout vast. Geloof M8 of M10. Als bouten eruit zijn kan je de armen eruit halen. Wel opletten dit gaat niet op elke positie even goed omwille van de vorm van de curve die de looprollen volgen.
Zetor 3011
@davyke oké, dankjewel
miedemaman
Dat probleem ,had ik ook met mijn stoll hark, bleek de breek pen de oorzaak , van de aandrijving te zijn

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden vervangen , stoll en lagers geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN