Illustratie van:

Massey Ferguson 135 - Voorbeeldfoto Voetgas kromme vooras

Hallo beste leden van Tractorfan,

ik heb een paar dagen terug een voetgasset voor een mf 135 met kromme vooras gekocht, heeft iemand misschien een foto van hoe het eruit ziet als het gemonteerd zit op de trekker dan weet ik een beetje hoe het eindresultaat eruit komt te zien.

Mvg ThomMF135

Deel dit topic

Reacties

Pauls
@ThomMF135 Op deze website annatefka.com/ en dan links in de kolom 'per type' kiezen, daarna het model 'Massey Ferguson 135' en dan op dat blad naar onder scrollen, de link met '... met kromme vooras' kiezen en dan 'Hoofdstuk 2 Bedieningsorganen en gebruiksaanwijzing' . Nu kom je op een pagina met een aantal foto's.
ThomMF135
@Pauls bedankt voor de informatie, ik heb eigenlijk een foto nodig wat laat zien hoe de gasstang van het voetgas gemonteerd zit aan de gasstang wat van het handgas naar de brandstofpomp gaat.
Pauls
@ThomMF135 Ik zal eens in mijn foto's duikelen, mss heb ik er nog iets van, is wel van een 175, maar voetpedaal ziet er hetzelfde uit. Als ik met niet vergis zit het handgas stangetje in een kwart open gebogen sleuf, en de voetgasstang in het vaste gat, als je gashendel opentrekt, gaat ook pedaal mee naar onder.
Pauls
@ThomMF135 tractorfan.nl/picture/1457043/ hopelijk is foto groot genoeg om in te zoomen
ThomMF135
@Pauls ik ga kijken of ik het ook zo op de 135 kan maken.
Pauls
@ThomMF135 je hebt nog een PB

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 135 en hebben de trefwoorden massey ferguson , ferguson , massey ferguson 135 en voetgas geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0