Illustratie van:

Case International 956 XL - Bedieningspaneel kachel en kachel zelf

Vandaag 12-02-2022 een Inter 956 xl gekocht, staat wel in de Case kleuren. Eerst de trekker technisch in orden maken, zijn wat kleine dingen . Maar boven zit geen kachel en bedieningspaneel in, dat wordt nog wel een klusje. Wie heeft hier ervaring mee, en waar kun je een kachel kopen. En daarna een weer in de originele kleuren spuiten, maar dan zijn we wel weer een jaar verder.

Deel dit topic

Reacties

Husqvarna
Is ie er uit gehaald of nooit kachel in gezeten?
Hier zit er ook nog wel een in die we nooit gebruiken, misschien doen we die ook wel weg.
Huubaarts
@Husqvarna wil de kachel nog verkopen, mis ook het bedieningspaneel.
Huubaarts
Krijg de trekker volgende week zaterdag binnen, dan zal ik een kijken. Maar aan alle bedrading te zien heeft er een ingezeten. Ik laat nog wel wat weten
t w dentol
@Huubaarts het kan ook een overgangsmodel zijn dat die daarom de case kleuren heeft, de mijne is ook een overgangs model dat is het oude model en nieuwe kleuren. en dan is die van het bouwjaar `86 als je het serie nummer hebt dan zijn er hier een aantal die je het bouwjaar wel kunnen vertellen.
1046
Huubaarts
@1046 de code op het kenteken is D030732D002282, wat zegt dat over de trekker?
+1
1046
@Huubaarts 30 km bak 1984
Huubaarts
De trekker is uit 1984 , en heeft korten schakelpoken . Maar als i binnen is geef ik het serie nummer wel ff door

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case International 956 XL en hebben de trefwoorden Case international en case international 956 geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
9
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0