Account aan maken met een mail adres van een dealen of zorgboerderij

Beste tractorfans wie kan me helpen bij deze vraag stel als een tractor dealer of een zorgboerderij aan account op tractorfan wilt aan maken kun je dan een E mail adres gebruiken als je een eigen website hebt met e mail wand een kennis van mij wilden gisteren een acount
aanmaken op TF met zijn e mail adres maar hij ging niet verder

hoe kan dit

M.V.G. Steyrlanzboy

Deel dit topic

steyrlanzboy

Reacties

dennisbouter
Je kan met elk mail adres een account aanmaken inloggen zonder account aan maken kan alleen met een google account
roscho
Gebruik wel een e-mailadres wat je zelf ook kunt lezen. Ik vermoed dat je een bevestigingsmail krijgt, waarmee je moet aangeven dat je adres echt bestaat. Doe je dat op naam van iemand anders (bedrijf, zorgboerderij) waarvan je zelf de mail niet leest, dan gaat het dus niet lukken.
Hiermee wordt voorkomen dat iemand een account aan kan maken op naam van de buurman.
Maar als iemand een eigen account wil, dan is het toch niet zo'n groot karwei om vooraf even een eigen mailadres aan te maken bij Hotmail, Live, GMail of een andere gratis provider? En als je al een mailadres hebt via de zorgboerderij, dan kun je dat natuurlijk ook gebruiken.
steyrlanzboy
Quote Reactie van @roscho:
En als je al een mailadres hebt via de zorgboerderij, dan kun je dat natuurlijk ook gebruiken.

ik heb zelf geen mail adres van hun maar de begelijden van die zorg boerderij wilden een account aan maken met zijn e mail adres van de zorgboerderij
roscho
Quote Reactie van @steyrlanzboy:
met zijn e mail adres van de zorgboerderij

Dat zou moeten lukken. Misschien is in de mailserver van de zorgboerderij iets ingesteld waardoor die bevestigingsmail niet binnenkomt of in de map "ongewenste mail" verdwijnt. Of misschien wordt door de mailserver de mail maar een paar keer per dag binnengehaald. Informeer bij degene die de mailserver onderhoudt.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden tractor , kennis en zorgboerderij geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!