Illustratie van:

John Deere 6110 - Sproeikop ruitensproeier vervangen

Ik probeer de sproeikop van de ruitensproeier van mijn John Deere 6110 te vervangen. Deze zit blind gemonteerd net boven het voorraam in de daklijst. De contramoer draait echter mee en ik krijg hem er niet uit geschroefd. Heeft er iemand een idee hoe je gemakkelijk bij de contramoer en het plastic slangetje kan komen ?

Deel dit topic

Reacties

JCfendt307lsa
Als je niet bij de contramoer kunt komen dan moet je het dak maar effe losschroeven denk ik...
JohnDeerefan123
Dat lijkt me ook de enige manier. Anderzijds is het natuurlijk vreemd dat je het dak moet lichten om een sproeiertje van de ruitenwisser te vervangen. Er moet toch een eenvoudigere manier zijn.
JD3010
@JohnDeerefan123 hoe vaak wissel jezelf de sproeier? Ik nooit, dus is het voor mij geen probleem dat het dak daarvoor open moet.
JD 6110
Waarom vervangen.? Zal wel dicht zitten ? Dan beter ff los halen en door spoelen

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6110 en hebben de trefwoorden john deere , vervangen en john deere 6110 geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0