Illustratie van:

Iseki tx1500 - Hef kan niet veel gewicht aan

De Hef kan niet veel gewicht aan

Deel dit topic

Reacties

+1
yoohan
Wat vind je niet veel? Het is ook geen kirovets qua eigengewicht natuurlijk.
Rustiko
@yoohan Als ik zn foto bekijk denk ik een baal
@Rustiko of veel hout
yoohan
@Rustiko
Dat zou kunnen, maar de info is erg summier wat betreft de vraag, dus wat meer info van de vraagsteller zou handig zijn als hij serieus geholpen wil worden.
+1
Fendt926Driver
Deze trekker zou 400 kg aan de kogels kunnen heffen.
roscho
Wat bedoel je precies: de pomp geeft niet voldoende druk om de hef omhoog te laten gaan, of de trekker komt met de voorwielen los omdat het te heffen gewicht te hoog is?
+2
iantx1500f
Tx1500f hier
Tilt inderdaad 400kilo
Officieel geven ze 380 kilo op

Geef wat meer info over wat die doet
iantx1500f
@Jaldert
Zou fijn zijn als je nog reageert
+2
roscho
Quote Reactie van @iantx1500f:
Zou fijn zijn als je nog reageert

Zou ik ook fijn vinden, maar strikt genomen stelt @Jaldert geen vraag, maar plaatst hij alleen een opmerking. Wij, met z'n allen van goede bedoeling zijnde, proberen hem nuttige antwoorden te geven op een vraag die eigenlijk niet gesteld is. We hadden ook kunnen antwoorden met "klopt" of "vind ik niet". Wel vind ik het "raar" dat hij ook geen antwoord geeft op de vragen die aan hem gesteld worden, bijv. @yoohan: "Wat vind je niet veel?"
Gezien de eerdere postings van @Jaldert, waarin hij manieren zoekt om zijn trekkertje meer te laten heffen, zou dit ook de bevestiging kunnen zijn van wat hij al 2 maand geleden heeft geconstateerd. Misschien had hij dit beter in hetzelfde draadje kunnen posten.
MASSEY-MOOI
Klopt inderdaad, voor een trekker waarbij je veel wilt tillen en goed mee wilt werken zou ik kijken naar tractoren va 100 pk, deze Caliber tractoren tillen ongeveer 4000/4500 kg En dan met electronische diepteregeling voor de fijn stelling
+1
roscho
Quote Reactie van @MASSEY-MOOI:
tractoren va 100 pk

In wat je stelt heb je helemaal gelijk, maar blijkens een eerdere posting van @Jaldert gaat het om het optillen van hooibalen. Om een baal van 600 kg op te tillen, heb je geen 100 pk nodig. Een trekkertje van 40 pk zou dat ook al goed kunnen doen.
+1
MASSEY-MOOI
@roscho oke, dat heb ik over het hoofd gezien, dan voldoet een trekker van ca. 40 ook inderdaad
JvH 1120
Vandaag gazon gerold met 10 40kg gewichten boven de rol dus dik 400kg in de hef pakte ie net op met een iseki tx 1410 vindt ik al niet mis voor een trekkertje van ongeveer 500kg

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Iseki tx1500 en hebben de trefwoorden gewicht , iseki en tx1500 geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
13
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN