Extra dubbelwerkend ventiel monteren op TM3265 iseki

Hey
Graag had ik geweten waar ik de retourleiding had aangesloten van een extra 2xdubbelwerkendventiel dat ik achteraan om de tractor wil monteren. Graag de correcte plaats en wijze
De druk leiding heb ik reeds gevonden. Daar zet het ventiel in serie met het bestaande. Maar de retourleiding weet ik niet te vinden waar doe op moet.
Bedankt op voorhand
Mvg Eddy

Deel dit topic

Reacties

dennisbouter
Als het goed is heb je 3 leidingen pers retour en overdruk. Ik neem aan dat je de overdruk bedoeld en die zou naar je tank moeten.
Eddy144
Das dus de vraag, waar sluit je die aan. Is er ergens iets al voorzien, een plug, bout, waar die kan worden op aangesloten.
dennisbouter
@Eddy144 eventueel op de vuldop doormiddel van een T-stuk dan kan je daar weer een dop opdraaien om nog te kunnen vullen, zo had ik het op een kubota

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN