Nuffield universal three gegevens

Wie weet er meer van dit type trekker: Nuffield universal three. Incl lift.
Lopend ooit weggezet. De verkoper vraagt er € 1000,= voor.
De verkoper heeft er ongeveer 50 staan van verschillende merken.

Deel dit topic

Reacties

+1
Freggel
Wat wil je erover weten?
Nuffield bestaat intussen al 40 jaar niet meer maar degenen die nog een Nuffield hebben zijn er doorgaans goed over te spreken.
De Universal Three is het kleinere broertje van de 4 cilinder Universal Four. 3 cilinder BMC diesel, heel betrouwbare motor en vlotte starters als ze in redelijke conditie zijn (ze hebben geen voorgloei functie maar wel een koudstart knopje op de injectiepomp. Stukken zijn relatief gemakkelijk te vinden in UK en veel stukken worden nog steeds nieuw gebouwd (in Turkije dacht ik)
cyrus-van-gelder
Een buurman had een nuffield. Het trekkertje deed het altijd wel gewoon hoor. Werd ook gewoon goed onderhouden, en dan kan er weinig mis gaan. Ik denk dat z,n zoon de trekker nog steeds heeft.
Freggel
Ik weet trouwens niet in welke staat de trekker is maar doorgaans gaan ze voor veel meer dan 1000 als ze in goede conditie zijn.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN