Illustratie van:

International Harvester - Dak xl cabine

Het dak van mijn 956 XL is in een slechte staat, daarom zoek ik een ander dak.
De mijne heeft een dakluik dat er in valt, naar mijn weten liggen bij de later versies het luik erop.
Mijn vraag past de latere versie er wel op, en is zo'n dak nog te verkrijgen, en waar.
In een ander topic heb ik al aangegeven dat ik ook de kachel, bediening paneel en dak bekleding zoek. De cabine en de rest van de bekleding zelf is nog in een goede staat.

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

Zoals je kunt zien is het dakluikje dicht gekit en zitten er rechts grote scheuren in.

(klik om te vergroten)

De bekleding zit met wat schroeven vast en het bedienings paneel is ook weg.

Reacties

+1
johndeere 2650
Wat je zou kunnen doen is alle kit weg halen en kijken waarom ze deze hebben afgekit. Ze gaan normaal altijd scheuren bij de scharnieren.de plaatjes waar het dakluik op vast zit gaan roesten en willen ze wel eens moeilijk open gaan.rechts voor is eventueel te repareren.ik weet trouwens niet of bij deze ook is.maar schijnbaar zitten er 2 of 4 slangen binnen in de cabine bevestigd waar dakluik invalt.deze slangen laten het water weg gaan in de rand van duikluik.de slangen willen ook wel eens los gaan waardoor kan lekken.
+1
bartjuh
@johndeere 2650 dat van die scharnieren heb ik ook wel eens gefikst bij onze 12. Had er toen gelijkt grotere onderplaatjes bij gemaakt voor aan de binnenkant. Buitenkant had ik opnieuw geplakt met zo'n reparatie kit met hars en band enzo. Was toen weer helemaal perfect
+2
johndeere 2650
@bartjuh zo doe ik het ook infrezen en dan opnieuw met poleyester dicht maken zowel binnen als buiten dat je geen scheur meer hebt

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International Harvester en hebben de trefwoorden international harvester en bediening geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0